Home   Iacarii Acrobati

Iacarii Acrobati

Iacarii Acrobati este singura echipa privata de acrobatie din Romania. Pasiunea si profesionalismul celor trei piloti au condus la ridicarea standardelor aviatiei romanesti, precum si la initierea de actiuni in premiera, atat pe plan national, cat si in plan international.

Printre activitatile Iacarilor se numara evolutia acrobatica in formatie cu efecte pirotehnice, display-ul acrobatic de noapte, precum si organizarea, la fiecare inceput de sezon de zbor, a unui program dedicat sigurantei in zbor. De asemenea, Iacarii Acrobati au organizat, in 2013, prima editie a Raliului Aerian al Romaniei, o competitie ce se desfasoara sub egida FAI si reuneste pilotii care doresc sa isi testeze abilitatile de navigatie aeriana.

Iacarii Acrobati zboara, anual, peste 30 de display-uri aeriene, atat in tara, cat si in lume. In 2013, pilotii romani au zburat la doua mitinguri aeriene in China.

Iacarii Acrobati sunt deschisi colaborarilor si doresc sa aiba parteneri pe termen lung. Pentru a-i contacta, puteti accesa site-ulĀ www.yak52.ro sau le puteti scrie pe adresa office@yak52.ro.

 
%d bloggers like this: